|
Green-Flora - Форум за цветя Форум за цветя, информация, съвети
|
Сайта използва технологии включващи "бисквитки". Научете повече. Разбрах!
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
R_Haralampieva
|
Пуснато на: Wed Jun 27, 2007 8:52 am Заглавие: глоксиния |
|
|
Здравейте, от скоро посещавам този сайт и с интерес го чета. Може ли някой да ми каже за отглеждането на каменното цвете. От миналата година ми подариха една саксия. През пролетта израстнаха две клончета, но после изсъхнаха и сега също са излезли два стръка, но са много хилави. Как да я поддържам, че да не я изгубя и да цъфти. Благодаря на всички, които имат отношение към темата. |
|
Върнете се в началото |
|
|
mimosa03
|
Пуснато на: Sat Oct 27, 2007 1:18 pm Заглавие: Глоксиния |
|
|
Здравей, не зная как си се справила с каменното цвете за това време и ми е много интересно. Аз ги отглеждам вече втора година и не съм видяла някаква трудност. Спесифичното е, че като заспят трябва да се поливат максимум един път в месеца. То само започва да си пуска листенца, когато му дойде времето. Първата луковица, която си купих бях загубила при преместването и я намерих месец по-късно в една найлонова чантичка с покарали листенца на нея.
Тази година ги изпуснах да им прищипя върховете на стръкчетата и станаха с дълга дръжка и тогава листната маса. Не зная какво точно те интересува за тях, но с радост бих споделила опита си с теб ако ми пише |
|
Върнете се в началото |
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|