Green-Flora - Форум за цветя Форуми Green-Flora - Форум за цветя
Форум за цветя, информация, съвети

ГалерияГалерия  Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Сайта използва технологии включващи "бисквитки". Научете повече. Разбрах! Затвори
глоксиния

Създайте нова тема   Напишете отговор    Green-Flora - Форум за цветя Форуми -> Въпроси
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
R_Haralampieva

МнениеПуснато на: Wed Jun 27, 2007 8:52 am    Заглавие: глоксиния Отговорете с цитат

Здравейте, от скоро посещавам този сайт и с интерес го чета. Може ли някой да ми каже за отглеждането на каменното цвете. От миналата година ми подариха една саксия. През пролетта израстнаха две клончета, но после изсъхнаха и сега също са излезли два стръка, но са много хилави. Как да я поддържам, че да не я изгубя и да цъфти. Благодаря на всички, които имат отношение към темата.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
mimosa03

Местожителство: гр София

МнениеПуснато на: Sat Oct 27, 2007 1:18 pm    Заглавие: Глоксиния Отговорете с цитат

Здравей, не зная как си се справила с каменното цвете за това време и ми е много интересно. Аз ги отглеждам вече втора година и не съм видяла някаква трудност. Спесифичното е, че като заспят трябва да се поливат максимум един път в месеца. То само започва да си пуска листенца, когато му дойде времето. Първата луковица, която си купих бях загубила при преместването и я намерих месец по-късно в една найлонова чантичка с покарали листенца на нея.
Тази година ги изпуснах да им прищипя върховете на стръкчетата и станаха с дълга дръжка и тогава листната маса. Не зная какво точно те интересува за тях, но с радост бих споделила опита си с теб ако ми пише Very Happy
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Green-Flora - Форум за цветя Форуми -> Въпроси Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети