Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
vessellka Flower
|
Пуснато на: Thu Aug 29, 2013 9:50 am Заглавие: |
|
|
pepina написа: | да спасиш живот е страхотно нещо. |
Така си е!
В къщи имам две, не са спасявани, планирани са . Но други две спасих това лято, от едно котило, всяко по една шепа, изхвърлено поколение на улицата, едното едвам си вдигаше дупето, краката му трепереха от глад. Добре, че майка ми се съгласи да ги вземе на вилата.
Що за хора, не мога да разбера...
Гледаме и два гълъба на двора
Гледаме и рози... |
|
Върнете се в началото |
|
|
Fiut Flower
|
Пуснато на: Thu Aug 29, 2013 11:23 am Заглавие: |
|
|
Ами ние трите останали котенца засега отглеждаме, не съм оставила надеждата да им намеря дом, ще видим. Но тук е опасно - много сме близо до колите и досега имаме много жертви на сгазване, а те като малки не се пазят добре. То и любимия ми котарак го сгазиха зимата...
Ето двечки от подрастващите мъници
|
|
Върнете се в началото |
|
|
vessellka Flower
|
Пуснато на: Thu Aug 29, 2013 3:07 pm Заглавие: |
|
|
Ох, какви сладурчета
Тези, които прибрах бяха точно такива - сиво момче и черно момиче |
|
Върнете се в началото |
|
|
Fiut Flower
|
Пуснато на: Thu Aug 29, 2013 9:20 pm Заглавие: |
|
|
Ааа при нас е обратно - черното е момче |
|
Върнете се в началото |
|
|
vessellka Flower
|
Пуснато на: Fri Aug 30, 2013 7:20 am Заглавие: |
|
|
Fiut написа: | То и любимия ми котарак го сгазиха зимата...
|
Съчувствам ти много, и при нас така се получаваше често, защото живеем на главна и уживена улица.
Все се чудя на шофьорите, какви шофери са, като не могат едно животно да опазят на пътя..
За това - радикална промяна - взехме си "домашна" котка, от тези дето не излизат на вън. Нали са гледани поколения наред вътре и не ги чопли толкова да излизат. Иначе, котетата, дето ги прибираме от улицата, то им е в кръвта да са навън в природата, не можеш да ги запреш вътре, че става страшен рев |
|
Върнете се в началото |
|
|
simid Flower
|
Пуснато на: Sat Sep 14, 2013 5:05 pm Заглавие: |
|
|
От много время се каня да кача снимките на Вася(специално за Роси) и ето:
В началато като си дойде у дома хареса една саксия с двуметрова Бунгевилия,а после се премести в една лята джанта,която е до входната врата
А сега пък си намери нова майка и спинькат все заедно
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Elinka Flower
|
Пуснато на: Sun Sep 15, 2013 5:48 am Заглавие: |
|
|
Танче, това ли е "злата" лабрадорка, заради която съседите ти минават по другия тротоар? Вася, освен, че е голям сладур е и котарак с характер Я, как се е "осиновил" и изобщо не му пука
За незнаещите, Танчето има и един голям кучо вълчак. Един ден,когато говорих с нея , каза, че Вася най-безцеремонно отишъл и му хапвал от купата Голям безстрашко е. _________________ http://green-flora.com/forum/index.php - ДОБРИТЕ ХОРА
http://gardenrose.unas.bg/spl/204010/CHAENI-HIBRIDI интернет магазин за селекционерски рози и многогодишни растения |
|
Върнете се в началото |
|
|
Elinka Flower
|
Пуснато на: Sun Sep 15, 2013 5:54 am Заглавие: |
|
|
Роси, твоите сладури следващия път като дойдя няма да се отърват от гушкане. Толкова са сладки ,пухкави и пораснали.А ,като си спомня сами какви "мишки" бяха няколко часа след раждането и котана не мърдаше от тях ... _________________ http://green-flora.com/forum/index.php - ДОБРИТЕ ХОРА
http://gardenrose.unas.bg/spl/204010/CHAENI-HIBRIDI интернет магазин за селекционерски рози и многогодишни растения |
|
Върнете се в началото |
|
|
Fiut Flower
|
Пуснато на: Thu Sep 19, 2013 10:42 am Заглавие: |
|
|
Как съм пропуснала снимките на Вася!!! Страхотен е! Погали го специално от мен.
А брат му Сашко не му отстъпва - а как ръмжи като истински хищник на купичката... сестрите му го поизчакват. А и тук нали сме с куче, те са свикнали, безстрашни са и са много много игриви!
Много ме зарадва с тези снимки! |
|
Върнете се в началото |
|
|
|